S. Krisztina

"Bármikor, bármilyen témában kértem tőle tanácsot, Réka mindig tűpontosan ráérzett a probléma vagy elakadás gyökerére, sokszor megdöbbentett azzal, milyen mélyen és tisztán látta az időnként még előttem is rejtett gubancokat. Akár személyesen, akár online fordultam hozzá, lelkiismeretes és alapos figyelmével, helyénvaló meglátásaival és kidolgozott módszerével megoldott minden felmerülő kérdést, még azokat is, melyekről korábban nem tudtam. Szeretettel ajánlom őt mindazoknak, akik megértő, ugyanakkor hatékony segítőt keresnek."

S. K. Cili

"Jobb vesémben lévő köveim miatt fordultam Rékához segítségért. Most is kitűnően rálátott a probléma gyökerére, olyan formában, amilyenre nem is gondoltam volna. Hihetetlen gyorsan és pontosan azonosította a férfiak iránt táplált haragot, ami bekövesedett fizikai szinten is, és blokkolta a párkapcsolataimat. Az oldást azonnal éreztem.
Másnap mentem a CT vizsgálatra, és néhány nappal később nagy-nagy örömmel olvastam a leletet, miszerint a korábbi 1 és 1,2 cm-es vesekövek helyett csak egy 3 mm-es követ találtak, így már nincs szükség a műtétre."